Στο πλευρό των ανέργων ο Δ. Ευρώτα

Θέσεις απασχόλησης σε γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες
Πέμπτη, 23 Φεβρουάριος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο πλευρό των ανέργων ο Δ. Ευρώτα
Ένα πλαίσιο συνεργασίας για την αξιοποίηση ελλήνων ανέργων στις γεωργοκτηνοτροφικές εργασίες επεξεργάζεται ο Δ. Ευρώτα, με αφορμή την πρωτοφανή οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα.
Θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε ανέργους που βρίσκουν τις αγροτοκτηνοτροφικές εργασίες ενδιαφέρουσα ασχολία, ο δήμος επιχειρεί να διαμορφώσει μια βάση δεδομένων, για την απασχόληση ανέργων στη συλλογή ελαιοκάρπου, εσπεριδοειδών και κηπευτικών, σε μεταποιητικές μονάδες κλπ.
Μάλιστα, ο Δήμος Ευρώτα εξετάζει το ενδεχόμενο να παράσχει στέγη εντός των ορίων του δήμου, σε όσους έγγαμους ανέργους με παιδιά αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαμονής και σίτισης.
Οι ενδιαφερόμενοι, επισυνάπτοντας αντίγραφο δελτίου ταυτότητας, φορολογικής δήλωσης, κάρτα ανεργίας και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, μπορούν να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, αφήνοντας τα στοιχεία τους στο mail της ιστοσελίδας του Δ. Ευρώτα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax 2735024032.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνούν και με την κ. Σταυρούλα Μπέμπη στο τηλέφωνο 2735023192.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα