Δ. Μονεμβασιάς: Μέχρι τις 5/3 η υποβολή δηλώσεων ζημιάς

Αναγγελία προς τον ΕΛΓΑ έκανε η Δημοτική Ενότητα Μολάων για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός της 18ης Φεβρουαρίου στην...
Πέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δ. Μονεμβασιάς: Μέχρι τις 5/3 η υποβολή δηλώσεων ζημιάς
Αναγγελία προς τον ΕΛΓΑ έκανε η Δημοτική Ενότητα Μολάων για τις ζημιές που προκάλεσε ο παγετός της 18ης Φεβρουαρίου στην παραγωγή εσπεριδοειδών κλπ, εντός των ορίων όλων των κοινοτήτων επικρατείας της.
Οι παραγωγοί, των οποίων οι καλλιέργειες ζημιώθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής παραγωγής που περίμεναν να συγκομίσουν, θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ ΔΕ Μολάων μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 5/3.
Σημειώνεται, ότι με το νέο κανονισμό ασφάλισης του ΕΛΓΑ, για τη λήψη αποζημίωσης είναι υποχρεωτική η πληρωμή της ασφαλιστικής εισφοράς προς τον Οργανισμό για κάθε τμήμα που δηλώνεται.
Ο Δ. Μονεμβασιάς εφιστά την προσοχή στους παραγωγούς, τονίζοντας ότι ο ΕΛΓΑ καλύπτει και αποζημιώνει μόνο άμεσες ζημιές που μειώνουν την παραγωγή, δηλαδή ζημιές στους καρπούς, ενώ ενημερώνει ότι τα τέλη εκτίμησης που ισχύουν από 1/1/2002 έχουν αναπροσαρμοστεί.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛΓΑ ή στο σύνδεσμο ανακοινώσεις του Δήμου Μονεμβασίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα