Έκπτωση από τα ΕΛΤΑ στη διακίνηση προεκλογικού υλικού

Στην παροχή εκπτώσεων, ειδικά για τη διακίνηση του υλικού πολιτικού marketing, προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να διευκολύνουν τους υποψηφίους...
Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έκπτωση από τα ΕΛΤΑ στη διακίνηση προεκλογικού υλικού
Στην παροχή εκπτώσεων, ειδικά για τη διακίνηση του υλικού πολιτικού marketing, προχωρούν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να διευκολύνουν τους υποψηφίους των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στις προεκλογικές και επικοινωνιακές τους ενέργειες.
Ειδικότερα, τα ΕΛΤΑ χορηγούν έκπτωση 25% για τις υπηρεσίες Α΄ και Β΄ Προτεραιότητας Εσωτερικού, Ομαδικής Επιστολής Με Διεύθυνση Παραλήπτη (ΟΕΜΔΠ) και Ομαδικής Επιστολής Χωρίς Διεύθυνση Παραλήπτη (ΟΕΧΔΠ)-Επίδοση από Διανομή, για όλες τις καταθέσεις εκλογικού υλικού.
Για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων, συνίσταται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας τους και η τήρηση των απαραίτητων προϋποθέσεων κατάθεσης της εκλογικής αλληλογραφίας.
Τόσο το προσωπικό των καταστημάτων, όσο και το σύνολο του Δικτύου Πωλήσεων των ΕΛΤΑ σε όλης τη χώρα, βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων για την παροχή διευκρινίσεων και υποστήριξης.
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι σε πλήρη ετοιμότητα για τη διακίνηση κατά προτεραιότητα του εκλογικού υλικού με ασφάλεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti