Μειωμένα εισιτήρια για τις εκλογές παρέχει το ΥΠΕΣ

Εκπτώσεις στα εισιτήρια των δικαστικών αντιπροσώπων, των εφόρων αλλά και των ψηφοφόρων, κατά τις αυριανές βουλευτικές εκλογές, παρέχει το υπουργείο...
Παρασκευή, 04 Μάιος 2012 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκπτώσεις στα εισιτήρια των δικαστικών αντιπροσώπων, των εφόρων αλλά και των ψηφοφόρων, κατά τις αυριανές βουλευτικές εκλογές, παρέχει το υπουργείο Εσωτερικών.
Στη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, θετικά ανταποκρίθηκαν δύο εταιρείες, οι οποίες θα παράσχουν έκπτωση σε δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους. Πρόκειται για την «AGOUDIMOS Lines», η οποία ενημερώνει ότι χορηγεί έκπτωση 10%, σε δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους, στον κανονικό ναύλο με την επίδειξη του διαβατηρίου τους και την «AEGEAN FLYING DOLPHINS», η οποία καθορίζει την τιμή για Αίγινα και Αγκίστρι στα 9 ευρώ και για τους δύο λιμένες, μόνο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.
Εξάλλου, έκπτωση σε δικαστικούς αντιπροσώπους ή και εκλογείς παρέχουν οι κάτωθι εταιρείες ως εξής:
• AEGEAN SPEAD LINES: χορηγεί έκπτωση 25% για τα δρομολόγια από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, καθώς και τις επιστροφές αυτών στους δικαστικούς υπαλλήλους.
• ΝΟΒΑ ΦΕΡΡΙΣ Ι ΝΕ: χορηγεί έκπτωση 25% στους δικαστικούς αντιπροσώπους για τη διαδρομή Πειραιά-Αίγινα και αντίστροφα.
• GOLDEN STAR FERRIES: χορηγεί έκπτωση 20% επί του ναύλου επιβατών και οχημάτων στους δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους και εκλογείς, στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρο-Τήνο-Μύκονο με τον Ε/Γ-Ο/Γ SUPERFERRIES II μέχρι και την Τρίτη 8/5.
• MINOAN LINES: χορηγεί έκπτωση 20% επί του ισχύοντος τιμολογίου επιβατών στους δικαστικούς αντιπροσώπους. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιά-Ηράκλειο-Πειραιά για όλες τις θέσεις εκτός LUX και ορίζεται μέχρι και την Τετάρτη 9/5. Η παραπάνω έκπτωση χορηγείται στους δικαστικούς αντιπροσώπους με την επίδειξη του διοριστηρίου τους.
• ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΪΝΣ ΝΕ: ενημερώνει ότι η μετακίνηση των δικαστικών αντιπροσώπων με το Ε/Γ-Δ/Ρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από το λιμάνι του Πειραιά για Σουβάλα-Αγ. Μαρίνα και επιστροφή παρέχεται δωρεάν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος