Σήμα κινδύνου για 460 ΚΕΠ σε όλη τη χώρα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν 460 ΚΕΠ της χώρας εξαιτίας της λήξης των συμβάσεων των εργαζομένων, μετέφερε με ερώτηση του στη...
Πέμπτη, 18 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σήμα κινδύνου για 460 ΚΕΠ σε όλη τη χώρα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν 460 ΚΕΠ της χώρας εξαιτίας της λήξης των συμβάσεων των εργαζομένων, μετέφερε με ερώτηση του στη Βουλή, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης.
Απευθυνόμενος στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρη Ρέππα, ο κ. Δαβάκης επεσήμανε τον κίνδυνο να παύσουν τη λειτουργία τους τα εν λόγω ΚΕΠ, μεταξύ των οποίων και ένα της Λακωνίας.
«Όλοι γνωρίζουμε τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν τα ΚΕΠ προς τους πολίτες όλων των ηλικιών, στους νέους και τους συνταξιούχους, στα αστικά κέντρα αλλά και την ελληνική περιφέρεια και για το λόγο θα αποτελούσε ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη η διακοπή της λειτουργίας ορισμένων ΚΕΠ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής.
Επίσης, ο κ. Δαβάκης υπενθύμισε και την πρόσφατη συνάντηση των εργαζομένων στα ΚΕΠ με τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ντίνο Ρόβλια, κατά την οποία ο τελευταίος αναγνώρισε τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πολίτες οι εργαζόμενοι, υποσχόμενος παράλληλα, ότι η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου θα επιδιώξει σύντομα να δώσει λύση στα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει μεγάλος αριθμός ΚΕΠ σε ολόκληρη τη χώρα.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Δαβάκης ρώτησε τον αρμόδιο υπουργό για τις ενέργειες που προτίθεται να προβεί, προκειμένου να αποτραπεί το δυσάρεστο φαινόμενο κατά τις επόμενες ημέρες να δούμε λουκέτα σε πάνω από 460 ΚΕΠ, καθώς και αν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμιση σκοπεύει να προχωρήσει σε ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στα ΚΕΠ, οι οποίες είτε έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti