Ερώτηση Γρηγοράκου για την κατάργηση του ΙΚΑ Νεάπολης

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Κουτρουμάνη κατέθεσε στις 10 Αυγούστου ο λάκωνας βουλευτής κ. Λεωνίδας...
Τρίτη, 16 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ερώτηση Γρηγοράκου για την κατάργηση του ΙΚΑ Νεάπολης

Ερώτηση προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Κουτρουμάνη κατέθεσε στις 10 Αυγούστου ο λάκωνας βουλευτής κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου να αναστείλει τη λειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Νεάπολης.
Στο κείμενο της ερώτησής του, ο βουλευτής κάνει λόγο για ένα κατάστημα που εδώ και χρόνια λειτουργούσε προς εξυπηρέτηση ενός πληθυσμού 10.000 κατοίκων, μεταξύ των οποίων και της Ελαφονήσου. Καυτηρίασε δε, την απόφαση του κ. Σπυρόπουλου, τονίζοντας ότι ο διοικητής του ΙΚΑ «πιθανόν δεν έλαβε υπόψη του τις μεγάλες αποστάσεις από τα Δημοτικά Διαμερίσματα και όλης της περιοχής από τους Μολάους, όπως επίσης και το κακό οδικό δίκτυο που αυξάνει το χρόνο πρόσβασης στο ΙΚΑ Μολάων».
Κατόπιν των ανωτέρω, ο λάκωνας βουλευτής ρώτησε τον κ. Κουτρουμάνη εάν θα λάβει υπόψη του τις παραπάνω αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν στους ασφαλισμένους του ΙΚΑ Νεάπολης, εάν υπάρχει περίπτωση το εν λόγω κατάστημα να παραμείνει ως παράρτημα του ΙΚΑ Μολάων, που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασφαλισμένων της περιοχής και γενικά τι προτίθεται να κάνει ο υπουργός.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia