Με μια όμορφη γιορτή αποχαιρέτησαν τις κατασκηνώσεις στην Ταϋγέτη

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία κατασκηνωτική περίοδος στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, την Κυριακή...
Πέμπτη, 04 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με μια όμορφη γιορτή αποχαιρέτησαν τις κατασκηνώσεις στην Ταϋγέτη

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία κατασκηνωτική περίοδος στις κατασκηνώσεις της ιεράς μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης, την Κυριακή 31/7, στην πανέμορφη Ταϋγέτη. 
Η φετινή δεύτερη περίοδος των κοριτσιών που ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου και φιλοξένησε 100 παιδιά, είχε την ονομασία «Τις Θεός Μέγας» και ήταν αφιερωμένη στις δεσποτικές εορτές.
Τη λήξη της κατασκηνωτικής χρονιάς σηματοδότησε μια όμορφη γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας τα παιδιά με πολύ κέφι ξεδίπλωσαν τις δημιουργικές τους ικανότητες, διασκέδασαν αλλά και συγκίνησαν τους παρευρισκομένους. Οι οκτώ ομάδες της κατασκήνωσης, την παρουσίαση των οποίων ανέλαβε η εκπαιδευτικός και υπαρχηγός της κατασκήνωσης κ. Μαριάννα Λάτση, έπαιξαν σκετς, απήγγειλαν ποιήματα, τραγούδησαν ύμνους και παρουσίασαν στους καλεσμένους τις κραυγές τους.
Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η αρχηγός της περιόδου, πρεσβυτέρα και εκπαιδευτικός κ. Χρυσούλα Μηνόγιαννη, η οποία ευχαρίστησε τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη κ. Ευστάθιο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό της, καθώς και όλα τα στελέχη για την προσφορά τους, ενώ από την πλευρά του ο γενικός υπεύθυνος των κατασκηνώσεων π. Συμεών Παπαγεωργίου, ευχαρίστησε όλους τους ευεργέτες και των τεσσάρων περιόδων των κατασκηνώσεων.
Πριν το τέλος της εορτής, ο σεπτός μας ποιμενάρχης, με τον πηγαίο πατρικό λόγο του, ευχαρίστησε και επαίνεσε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και αυτής της κατασκηνωτικής χρονιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο διοικητής του ΚΕΕΜ, ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής, ο αντιδήμαρχος Σπάρτης κ. Ιωάννης Καρμοίρης, ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μυστρά κ. Δημήτριος Σκουρμπέλος, ο εκπρόσωπος του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος, πολλοί ιερείς και γονείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia