Τέλος για τη β΄ κατασκηνωτική περίοδο στη Ταϋγέτη: Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με μια αξέχαστη γιορτή

Με υπέροχες καλοκαιρινές εμπειρίες και αναμνήσεις έφυγαν δεκάδες παιδιά από την κατασκήνωση της Ταϋγέτης, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης...
Τρίτη, 02 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τέλος για τη β΄ κατασκηνωτική περίοδο στη Ταϋγέτη: Αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με μια αξέχαστη γιορτή

Με υπέροχες καλοκαιρινές εμπειρίες και αναμνήσεις έφυγαν δεκάδες παιδιά από την κατασκήνωση της Ταϋγέτης, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών για τη φετινή χρονιά.

Παρουσία του σεβασμιωτάτου μητροπολίτου μας κ. Ευσταθίου, γονέων και επισκεπτών, οι κατασκηνωτές παρουσίασαν ένα μικρό δείγμα από τις υπέροχες εμπειρίες τους στις κατασκηνώσεις της Ταϋγέτης, σε μια γιορτή που έλαβε χώρα την Πέμπτη 21/7.

Την εκδήλωση, που επιτυχώς ανέλαβε ο υπαρχηγός της κατασκήνωσης κ. Ιωάννης Κατσούλης, «άνοιξαν» τα στελέχη, ψάλλοντας τα Απολυτίκια της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής και του Προφήτη Ηλία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η ενθουσιώδης είσοδος των κατασκηνωτών.

Μετά το άκουσμα των κραυγών της κάθε ομάδας και του ύμνου της κατασκήνωσης σε στίχους και σύνθεση των στελεχών, το λόγο πήρε ο αρχηγός της κατασκήνωσης κ. Ευάγγελος Θεοδώρου, ο οποίος παρουσίασε τα πεπραγμένα των 10 κατασκηνωτικών ημερών, καθώς και το θέμα της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου που είχε τίτλο «Αληθεύοντες εν αγάπη».
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Θεοδώρου ευχαρίστησε ονομαστικώς όλους τους συνεργάτες του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην προσφορά, στο αδιάκοπο ενδιαφέρον και στην αγάπη του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη μας για τις κατασκηνώσεις.

Ακολούθησαν τραγούδια, σκετς, χοροί και ερμηνείες από την ορχήστρα της κατασκήνωσης, ενώ την παράσταση έκλεψε ο μικρός Φίλιππος με υπέροχες ατάκες στο τελευταίο δρώμενο της γιορτής.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την εγκάρδια ομιλία του μητροπολίτη μας και την υποστολή της σημαίας, κατά την οποία οι κατασκηνωτές συγκίνησαν, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο με τις βροντώδεις και γεμάτες παλμό παιδικές τους φωνές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι στην επιτυχημένη λειτουργία της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου συνέβαλαν τα μέγιστα οι οχτώ ομαδάρχες της κατασκήνωσης, κ.κ. Σταύρος Βλαχάκης, Γιάννης Θηβαίος, Βασίλης Καραμπάτος, Γιώργος Αλατσάς, Πέτρος Βαχαβιώλος, Φώτης Δελληγιάννης, Αργύρης Μποζίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia