Νέα Στρατολογική Υπηρεσία για την Πελοπόννησο

Παρελθόν για τη Σπάρτη το Στρατολογικό Γραφείο
Δευτέρα, 01 Αύγουστος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέα Στρατολογική Υπηρεσία για την Πελοπόννησο

Νέα δεδομένα και στη Στρατολογία έφερε η εφαρμογή του «Καλλικράτη», με τη συγχώνευση όλων των υφιστάμενων Στρατολογικών Γραφείων της χώρας και τη δημιουργία 18 νέων Στρατολογικών Υπηρεσιών και 4 νέων Διοικήσεων.
Της μεταρρύθμισης δεν εξαιρέθηκε ούτε το Στρατολογικό Γραφείο της πόλης μας, που κλείνει οριστικά στις 27 Αυγούστου, μεταφέροντας τις αρμοδιότητες και υπηρεσίες του στο νέο, παν-πελοποννησιακό Στρατολογικό Γραφείο με έδρα την Τρίπολη.
Προάγγελος της εν λόγω εξέλιξης ήταν ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή Λακωνίας κ. Θανάση Δαβάκη, εμφανίστηκε ξεκάθαρος ως προς το ενδεχόμενο κατάργησης του Στρατολογικού Γραφείου, σημειώνοντας:
«Η διεύθυνση στρατολογίας του ΓΕΕΘΑ θα προχωρήσει εντός του 2011 στη συγχώνευση-συνένωση των στρατολογικών γραφείων στη χώρας, προχωρώντας στη δημιουργία νέων Στρατολογικών Υπηρεσιών σε κάθε περιφερειακή αυτοδιοίκηση».
Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πολιτών, γίνεται γνωστό ότι οι πολίτες, οι στρατεύσιμοι και οι οικογένειες τους θα μπορούν να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά, μέσα από τους ιστότοπους των Στρατολογικών Υπηρεσιών -που θα γνωστοποιηθούν στο προσεχές διάστημα-, μέσω ΚΕΠ ή τηλεφωνικώς. Η έδρα της νέας Στρατολογικής Υπηρεσίας στην Τρίπολη θα βρίσκεται στη διεύθυνση Θεμιστοκλέους και Ταξιαρχών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia