Με αφιέρωμα στους «Καλλικρατικούς» δήμους ο νέος Περιηγητής της Λακωνίας

Αφιερωμένο στους νέους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας είναι το δέκατο τέταρτο φύλλο του «Περιηγητή της Λακωνίας», που κυκλοφόρησε από...
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με αφιέρωμα στους «Καλλικρατικούς» δήμους ο νέος Περιηγητής της Λακωνίας

Αφιερωμένο στους νέους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας είναι το δέκατο τέταρτο φύλλο του «Περιηγητή της Λακωνίας», που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ΙΔΙΟΜΟΡΦή» σε 15.000 αντίτυπα και θα μοιράζεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Στις 56 σελίδες που διαθέτει η φετινή δίγλωσση έκδοση, κάθε δήμος έχει τον τοπικό του πολιτιστικό χάρτη, το νέο του προφίλ, τους χάρτες σηματοδοτημένων μονοπατιών, τις παραλίες και όλα τα αξιοθέατα που βρίσκονται στη δικαιοδοσία του.
Αυτός ο περιεκτικός οδηγός περιηγήσεων που αναμορφώνει τον παλιό νομό Λακωνίας, εκτός από τις ακριβείς πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Λακωνίας, περιλαμβάνει και τα εξής ένθετα, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα:
-Χάρτη της Λακωνίας, της Σπάρτης, του Μυστρά, της Μονεμβασίας, του Γυθείου και της Αρεόπολης, που περιέχει επίσης τα μουσεία, τα μοναστήρια, τα σπήλαια, τα κάστρα, τις παραλίες (προσφορά του Επιμελητηρίου Λακωνίας).
-Αρχαιολογικό και τουριστικό Οδηγό της Σπάρτης, με σελίδες που αφορούν τα μνημεία –αρχαία και σύγχρονα–, τα μουσεία και τις εκδηλώσεις (προσφορά του Δήμου Σπάρτης).
Επίσης, ο «Περιηγητής της Λακωνίας» παρέχει πληροφορίες για τα τοπικά βιολογικά προϊόντα, με κατάλογο των παραγωγών τυποποιημένων προϊόντων Λακωνίας, καθώς και για τα εκλεκτά τυποποιημένα προϊόντα της περιοχής.
Η έκδοση στηρίζεται στη μικρή διαφήμιση που κάνει γνωστό ακριβώς το ζωντανό κόσμο της Λακωνίας, καταρχήν τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και τουρισμού, αλλά και τις ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες. Στόχος του εντύπου είναι να αναπτύξει μια επικοινωνία ανάμεσα στον επισκέπτη, έλληνα και ξένο, με το λακωνικό χώρο, προκειμένου να γνωρίσει καλά τον τόπο που επισκέφθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia