Εκτάκτως συνήλθε το ΔΣ Σπάρτης

Κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποίησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχιακού μεγάρου εχθές το μεσημέρι το ΔΣ Σπάρτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης την...
Παρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτάκτως συνήλθε το ΔΣ Σπάρτης

Κατεπείγουσα συνεδρίαση πραγματοποίησε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχιακού μεγάρου εχθές το μεσημέρι το ΔΣ Σπάρτης, με θέματα ημερήσιας διάταξης την απευθείας ανάθεση της «προμήθειας καυσίμων και λιπαντικών», καθώς και την έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου «Αποκατάσταση σύνδεσης  ιδιοκτησιών με οδό πρόσβασης ΤΕΙ».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, τα εν λόγω θέματα έχουν κατεπείγοντα χαρακτήρα, καθόσον από την αναβολή της συζητήσεώς τους και τη λήψη σχετικών αποφάσεων κινδυνεύουν «αμέσως και σπουδαίως» τα συμφέροντα του δήμου.
Ο διαγωνισμός για την προμήθεια καυσίμων, που διενεργήθηκε την 27-7-2011 ήταν άγονος. Ως εκ τούτου, ο δήμος στερείται προμηθευτή για τα καύσιμα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κινηθούν τα οχήματα του δήμου και ιδιαίτερα τα απορριμματοφόρα.
Όσον αφορά στο δεύτερο θέμα της ημερησίας διάταξης του συμβουλίου, γίνεται γνωστό ότι, η απόφαση του ΔΣ για την έγκριση ανακεφαλαιωτικού πίνακα πρέπει να παρθεί έως και 30/7, σύμφωνα και με το έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia