Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Αστυνομίας

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19/6 οι απόστρατοι αστυνομικοί. Στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης τελέστηκε...
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Αστυνομίας

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19/6 οι απόστρατοι αστυνομικοί. Στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης τελέστηκε δοξολογία, παρουσία αρχών, εκπροσώπων φορέων της περιοχής και πλήθους αστυνομικών.
Η Ελληνική Αστυνομία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανήμερα της εορτής των Άγιων Πάντων, τίμησε τους απόστρατους αστυνομικούς για την προσφορά τους στην πατρίδα και γενικότερα στην κοινωνία.
Ο εορτασμός έκλεισε με μικρή δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης, όπου ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, υπαστυνόμος β΄, Παναγιώτης Λυμπέρης ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, στρατηγός Αδάμ Αλεξόπουλος.
Ο εορτασμός της «Ημέρας των Απόστρατων», καθιερώθηκε με νόμο από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για να τιμηθεί μια εξαιρετική κατηγόρια ανθρώπινου δυναμικού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia