Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Αστυνομίας

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19/6 οι απόστρατοι αστυνομικοί. Στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης τελέστηκε...
Τρίτη, 21 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Αστυνομίας

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκαν το πρωί της Κυριακής 19/6 οι απόστρατοι αστυνομικοί. Στο μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σπάρτης τελέστηκε δοξολογία, παρουσία αρχών, εκπροσώπων φορέων της περιοχής και πλήθους αστυνομικών.
Η Ελληνική Αστυνομία, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανήμερα της εορτής των Άγιων Πάντων, τίμησε τους απόστρατους αστυνομικούς για την προσφορά τους στην πατρίδα και γενικότερα στην κοινωνία.
Ο εορτασμός έκλεισε με μικρή δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης, όπου ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, υπαστυνόμος β΄, Παναγιώτης Λυμπέρης ανέγνωσε την ημερήσια διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, στρατηγός Αδάμ Αλεξόπουλος.
Ο εορτασμός της «Ημέρας των Απόστρατων», καθιερώθηκε με νόμο από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για να τιμηθεί μια εξαιρετική κατηγόρια ανθρώπινου δυναμικού.