Εκδήλωση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο Μολάων, την Κυριακή 5/6, στο κτήμα Εσπερίδες, με αφορμή τη...
Παρασκευή, 17 Ιούνιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μολάων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε το Ειδικό Σχολείο Μολάων, την Κυριακή 5/6, στο κτήμα Εσπερίδες, με αφορμή τη λήξη της δεύτερης χρονιάς λειτουργίας του.
Πάνω από 450 άτομα γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα «Εσπερίδες», ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση.
Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων, ήταν η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα, ο δήμαρχος Ασωπού Ηρακλής Τριχείλης, οι βουλευτές κ.κ Αθανάσιος Δαβάκης και Γρηγόριος Αποστολάκος, οι εφημέριοι των Μολάων, Παπαδιανίκων, Ασωπού και Φοινικίου, η πρώην βουλευτής κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο διεθνής τερματοφύλακας Αλέξης Τζόρβας με την αρραβωνιαστικιά του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σπύρος Αβδούλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ Χρήστος Πετράκης και Γιάννης Κολλιάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης του νομού, των φορέων και πλήθος κόσμου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με  την παρουσίαση του έργου των ειδικοτήτων που εργάζονται στο ειδικό σχολείο, καθώς και με την παρουσίαση των δράσεων του σχολείου κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Στη συνέχεια, οι μαθητές του σχολείου παρουσίασαν θεατρικό σκετς με τίτλο «της αγάπης τα χρώματα» και τραγούδησαν με τη συνοδεία τους μαέστρου της φιλαρμονικής της δημοτικής ενότητας Μολάων, το καλοκαιράκι, τον παλιάτσο και το όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι καταχειροκρότησαν τους μαθητές του σχολείου, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στα μάτια τους έτρεχαν δάκρυα χαράς και συγκίνησης μαζί.
Στο χώρο της εκδήλωσης λειτούργησε καλοκαιρινό παζάρι με έργα των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου και προσφέρθηκαν στους παραβρισκόμενους καφές, αναψυκτικά και γλυκίσματα, ενώ στον χώρο του κτήματος φουσκωτά, κλόουν και ταχυδακτυλουργός διασκέδαζαν τους μικρούς φίλους του σχολείου.
Σημειώνεται, ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου του σχολείου.
Οι γονείς, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου ευχαριστούν τους χορηγούς, τους δωροθέτες και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους. Η αγάπη και το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων για το σχολείο μας, μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia