Με απόφαση των ΚΤΕΛ: Οριστικό «στοπ» στη μεταφορά μαθητών

Συνολική αναστολή στη δωρεάν μεταφορά των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από και προς τα σχολεία του νομού μας, ανακοίνωσε...
Δευτέρα, 02 Μάιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με απόφαση των ΚΤΕΛ: Οριστικό «στοπ» στη μεταφορά μαθητών

Συνολική αναστολή στη δωρεάν μεταφορά των μαθητών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης από και προς τα σχολεία του νομού μας, ανακοίνωσε η διοίκηση του ΚΤΕΛ Λακωνίας, λόγω της μη εξόφλησης των οφειλομένων από το κράτος ποσών για το έτος 2010, καθώς και του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Έτσι, από αύριο 4 Μαΐου, μισθωμένα λεωφορεία, ταξί και ΙΧ τραβούν χειρόφρενο και η μεταφορά των μαθητών θα εκτελείται μόνο από τα τακτικά νομαρχιακά δρομολόγια του ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ.

Σημειώνεται, ότι οι μαθητές θα πρέπει  να έχουν μαζί τους τα ειδικά μαθητικά δελτία ή τις βεβαιώσεις που τους έχουν χορηγηθεί από τα σχολεία τους και αποδεικνύεται η μαθητική τους ιδιότητα, προκειμένου να πληρώνουν το εισιτήριο μειωμένο κατά 50%, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα επιβαρύνονται με ολόκληρο το αντίτιμο.

Μάλιστα, η διοίκηση του ΚΤΕΛ απέστειλε εξώδικο έγγραφο προς την περιφέρεια Πελοποννήσου, εξαιτίας της άρνησης των υπευθύνων να εγκρίνουν έστω την καταβολή του 80% των δεδουλευμένων και μάλιστα τη στιγμή που δεν έχουν εξοφληθεί ούτε οι δεδουλευμένες αποδοχές του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα