Δήλωση Αποστολάκου για τις οφειλές στα ΚΤΕΛ

«Θηλιά στο λαιμό» αποτελούν για τα ΚΤΕΛ, τα σωματεία ταξί και για χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα...
Παρασκευή, 08 Απρίλιος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήλωση Αποστολάκου για τις οφειλές στα ΚΤΕΛ

«Θηλιά στο λαιμό» αποτελούν για τα ΚΤΕΛ, τα σωματεία ταξί και για χιλιάδες επαγγελματίες οδηγούς σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με το βουλευτή ΝΔ Λακωνίας κ. Γρηγόρη Αποστολάκο, οι υπέρογκες οφειλές του δημοσίου για τη μεταφορά των μαθητών.

Επισημαίνοντας ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης αναγνώριζαν τις οφειλές και παρείχαν διαβεβαιώσεις για τη σύντομη και συνολική αποπληρωμή τους, ο κ. Αποστολάκος τονίζει:

«Ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδης υπέγραψε σχετική απόφαση και ενέκρινε πίστωση για εξόφληση των υποχρεώσεων του δημοσίου για τη μεταφορά των μαθητών μέχρι τις 31/12/2010, μειωμένη όμως κατά 20%. Ταυτόχρονα, καθιστά υπεύθυνες τις κατά τόπους περιφέρειες να διαπραγματευτούν και ουσιαστικά να επιβάλλουν το “κούρεμα” των οφειλών προς τους επαγγελματίες οδηγούς.

Η κυβέρνηση μονομερώς και “ετσιθελικά” αποφάσισε να μην φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι σε χιλιάδες έλληνες πολίτες. Αποφάσισε ως άλλος “μπαταχτσής” να τους φεσώσει, χωρίς να αναλογιστεί τα σημαντικά προβλήματα που θα προκαλέσει. Παράλληλα, ρίχνει το μπαλάκι στις περιφέρειες να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Ένα ακόμη πλήγμα στην αγορά. Ένα ακόμη πλήγμα στην αξιόπιστα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».      

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti