Παρούσα σε κάθε ευκαιρία η «Βιανδίνη» της Ελιάς

Αποκριάτικο γλέντι για τους φίλους του διοργάνωσε στην Ελιά το περασμένο Σάββατο 5/3 ο Πολιτιστικός και Ναυταθλητικός Σύλλογος Ελαίας «Η...
Παρασκευή, 11 Μάρτιος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρούσα σε κάθε ευκαιρία η «Βιανδίνη» της Ελιάς

Αποκριάτικο γλέντι για τους φίλους του διοργάνωσε στην Ελιά το περασμένο Σάββατο 5/3 ο Πολιτιστικός και Ναυταθλητικός Σύλλογος Ελαίας «Η Βιανδίνη».

Στη χαρά, στη διασκέδαση και το χορό του επιτυχημένου γλεντιού που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα του κ. Σύριου συμμετείχαν όλοι οι Ελιώτες, μαζί και τα περήφανα γηρατειά της. Ήταν πολύ συγκινητική η παρουσία τους, όπως πολύ φρεσκάδα έδωσαν με τη δική τους παρουσία οι νέοι της περιοχής.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, ο αντιδήμαρχος Μολάων κ. Γιάννης Κολιάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρος Αβδούλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Κων/νος Μαυρομιχάλης και Παναγιώτα Αλειφέρη και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελιάς κ. Γιώργος Τζάκος.

Το κέφι κράτησε μέχρι αργά με χορούς και τραγούδι, ολοκληρώθηκε δε με κλήρωση πλούσιων δώρων που προσέφεραν τα καταστήματα των Μολάων και οι φίλοι δωροθέτες του Συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση