Παράταση προθεσμίας για το«digi-retail»

Μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου, θα  γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στη δράση «digi-retail», μετά την παράταση που δόθηκε...
Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση προθεσμίας για το«digi-retail»

Μέχρι την Πέμπτη 10 Μαρτίου, θα  γίνεται η ηλεκτρονική υποβολή επενδυτικών σχεδίων στη δράση «digi-retail», μετά την παράταση που δόθηκε για το επιδοτούμενο αυτό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται στις εμπορικές επιχειρήσεις με κύρια δραστηριότητα το λιανικό εμπόριο.

Σκοπός της επιχορήγησης, που φθάνει το 60% του επιλέξιμου προϋπολογισμού,  είναι η ανάπτυξη ηλεκτρονικών εργαλείων (web site, e-shop, κτλ) και προβολής μέσω internet.
Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι υφιστάμενες εμπορικές επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα στον ελληνικό χώρο στους τομείς του λιανεμπορίου.

Οι κατηγορίες δαπανών  που είναι επιλέξιμες για χρηματοδότηση, αφορούν σε προμήθεια εξοπλισμού και λογισμικού καθώς και σε δαπάνες προπληρωμένων και συνδρομητικών υπηρεσιών τεχνολογικού περιεχομένου και ψηφιακών υπηρεσιών ενημέρωσης-προβολής.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα στοχεύει στην κάλυψη αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο λιανεμπόριο χρηματοδοτώντας επενδύσεις για την εισαγωγή-αναβάθμιση συστημάτων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 210-8226562,  6989865476 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα