Τρείς εστίες φωτιάς στο Δήμο Οιτύλου

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 5 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η περιοχή Δρίαλος του Δήμου Οιτύλου. Η φωτιά έκαψε διακόσια...
Παρασκευή, 03 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρείς εστίες φωτιάς στο Δήμο Οιτύλου

Στις φλόγες τυλίχθηκε στις 5 το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης η περιοχή Δρίαλος του Δήμου Οιτύλου.
Η φωτιά έκαψε διακόσια περίπου στρέμματα δασικής και αγροτικής έκτασης, ενώ όπως σημειώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αρεόπολης απειλήθηκαν σπίτια χωρίς ωστόσο να προκληθούν υλικές ζημιές.  
Λίγα μέτρα από τη μεγάλη πυρκαγιά στον Δρίαλο, σημειώθηκε δεύτερη εστία φωτιάς, η οποία έκαψε σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες δεκαπέντε στρέμματα δασικής έκτασης.
Δεκαπέντε πυροσβεστικά οχήματα από Σπάρτη, Γύθειο, Μολάους και Καλαμάτα έσπευσαν στο σημείο με πλήρωμα περίπου πενήντα ατόμων, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν από αέρος δύο canadair και ισάριθμα petzetel.
Την ίδια ώρα ξέσπασαν δύο ακόμα φωτιές στο Δήμο Οιτύλου, η πρώτη στη Βάμβακα όπου η φωτιά έκαψε πέντε στρέμματα δασικής έκτασης και η δεύτερη στην περιοχή Κοίτα, καίγοντας τα διπλάσια στρέμματα δασικής πάλι έκτασης, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν κατοικίες.
Η παράλληλη εκδήλωση των πυρκαγιών, δυσχέραινε το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων, οι οποίες αναγκάστηκαν να μετακινούνται από το ένα σημείο στο άλλο προκειμένου να ελέγξουν και τις τρείς εστίες.
Μέχρι την ώρα που έκλεισε η ύλη της εφημερίδας, οι φωτιές είχαν τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα