Σύλληψη 26χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή του ΤΔ Πύργου Δυρού του Δήμου Οιτύλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη...
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύλληψη 26χρονου για καλλιέργεια κάνναβης

Δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε σε αγροτική περιοχή του ΤΔ Πύργου Δυρού του Δήμου Οιτύλου, ένας 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη στις 2 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης 31/8, από αστυνομικούς του ΑΤ Αρεόπολης.
Ειδικότερα, αξιοποιώντας κατάλληλα σχετική πληροφορία, αστυνομικοί του ΑΤ Σκάλας, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από τα ΑΤ Γυθείου και Αρεόπολης, εντόπισαν, τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 28/8 στην ανωτέρω περιοχή, σαράντα έξι  δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,70 ως 3,10 μέτρα.
Από τα παραπάνω δενδρύλλια τα έντεκα καλλιεργούνταν συστηματικά και βρίσκονταν στο στάδιο της πλήρους ανάπτυξης και τα τριάντα πέντε βρίσκονταν σε ξηρή κατάσταση. Ο χώρος τέθηκε άμεσα υπό αστυνομική επιτήρηση, ενώ στις 8 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο δράστης προσέγγισε το χώρο της φυτείας συνοδευόμενος από σκύλο ράτσας «PIT BULL», αλλά κατάφερε να απομακρυνθεί   χρησιμοποιώντας κατάλληλα τον τετράποδο συνοδό του.
Όμως από τη διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψαν τα στοιχεία του δράστη, και αφού εντοπίσθηκε και συνελήφθη, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του,  όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα  ξίφος μήκους 85cm και δύο σπάθες, 69cm και 46cm αντίστοιχα.
Προηγήθηκε η εκρίζωση και κατάσχεση των δενδρυλλίων το πρωί της 31ης Αυγούστου, ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημ/κων Γυθείου.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα