Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το ΤΕΙ

Σε λειτουργία τέθηκαν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Σπάρτης από 1η Σεπτεμβρίου, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών από και προς το...
Πέμπτη, 02 Σεπτέμβριος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για το ΤΕΙ

Σε λειτουργία τέθηκαν τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Σπάρτης από 1η Σεπτεμβρίου, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών από και προς το ΤΕΙ που βρίσκονται στο Τοπικό Διαμέρισμα Κλαδά.
Συγκεκριμένα, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα, κατά το οποίο σηματοδοτείται και η εξεταστική περίοδος των φοιτητών, θα εκτελούνται δρομολόγια τις εξής ώρες: 7.30΄ και 10 το πρωί, 12 και 3 το μεσημέρι, 5 το απόγευμα και 8 το βράδυ.
Ωστόσο, από 1η Οκτωβρίου τα ΚΤΕΛ θα πραγματοποιούν δρομολόγια με κατεύθυνση τα ΤΕΙ ανά μία ώρα, από τις 7.30΄ το πρωί ως τις 7.30΄ το βράδυ.
Τα λεωφορεία θα ξεκινούν με αφετηρία τον κεντρικό σταθμό των ΚΤΕΛ (Λυκούργου 23) και θα διέρχονται αρχικά από τη Στάση Μουσείου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθούν τη διαδρομή Λεωνίδου-Όθωνος Αμαλίας-Αρχιδάμου-οδός των 118, με τερματικό σταθμό το ΤΕΙ.
Υπενθυμίζεται παράλληλα, ότι τα εκδοτήρια του κεντρικού σταθμού καθώς και του Μουσείου παρέχουν -για καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών- μηνιαίες κάρτες απεριορίστου διαδρομών.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα