Η σύνθεση του νέου ΠΥΣΠΕ Λακωνίας

Στην ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, προχώρησε ο περιφερειακός διευθυντής ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός....
Σάββατο, 28 Αύγουστος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η σύνθεση του νέου ΠΥΣΠΕ Λακωνίας

Στην ανασυγκρότηση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, προχώρησε ο περιφερειακός διευθυντής ΠΕ και ΔΕ Πελοποννήσου κ. Πέτρος Μισθός.
Στο νέο ΠΥΣΠΕ συμμετέχουν ως πρόεδρος ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Φώτης Πολίτης, με αντιπρόεδρο τον διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Ηλία Μουστάκη, και μέλη την προϊσταμένη του 2ου Γραφείου ΠΕ, κ. Μυρούλα Κυριάκου, τον αιρετό εκπρόσωπο και διευθυντή του 9ου ΔΣ Σπάρτης κ. Δημήτρη Μιχαλάκο, και τον αιρετό εκπρόσωπο και διευθυντή του ΔΣ Αμυκλών κ. Πέτρο Νταλιάνη.
Εκτός από τα παραπάνω πέντε τακτικά μέλη το συμβούλιο συνθέτουν και ισάριθμα αναπληρωματικά. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον προϊστάμενο του 1ου Γραφείου ΠΕ κ. Ιωάννης Φουρίδης που θα αναπληρώνει τον πρόεδρο, τη σχολική σύμβουλο 2ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας κ. Βασιλική Παγούνη, τη διευθύντρια του ΔΣ Ασωπού-Φοινικίου κ. Μαρία Κρητικού, τον αιρετό εκπρόσωπο και διευθυντή του 1ου ΔΣ Σκάλας κ. Παναγιώτη Γεωργούλη και τον αιρετό εκπρόσωπο και δάσκαλο του ΤΕ του 5ου ΔΣ Σπάρτης, κ. Δημήτρη Ξιάρχο.
Τέλος, ως γραμματέας του συμβουλίου ορίστηκε η διοικητική υπάλληλος και προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της Διεύθυνσης, κ. Γεωργία Διαμαντοπούλου, με αναπληρώτρια τη δασκάλα και προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων, κ. Δέσποινα Ζαχαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα