Αλλαγή σκυτάλης στις κατασκηνώσεις Ταϋγέτης

Με μία όμορφη εορταστική εκδήλωση επισφραγίστηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου, η δεύτερη κατασκηνωτική  περίοδος στην Ταϋγέτη, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν...
Σάββατο, 17 Ιούλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλαγή σκυτάλης στις κατασκηνώσεις Ταϋγέτης

Με μία όμορφη εορταστική εκδήλωση επισφραγίστηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου, η δεύτερη κατασκηνωτική  περίοδος στην Ταϋγέτη, κατά την οποία φιλοξενήθηκαν κορίτσια των τάξεων Ε΄, ΣΤ΄ δημοτικού και Α΄γυμνασίου. 
Στην ομιλία της, η αρχηγός της περατωθείσης περιόδου, θεολόγος κ. Ελβίνα Γρηγόρη,  εστίασε με τρόπο περιεκτικό και εναργή στις βασικές πτυχές της συλλογικής ζωής και τις ωφέλιμες δραστηριότητες  των παιδιών κατά τη διάρκεια  της παραμονής τους στο χώρο των Κατασκηνώσεων.
Ακολούθησε η παρουσίαση των ομάδων, και τα παιδιά έψαλαν εκκλησιαστικούς βυζαντινούς ύμνους και τραγούδια, ενώ εκτέλεσαν με επιτυχία παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς και θεατρικό αυτοσχέδιο έργο (σκετς).
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, ως εκπρόσωπος του σεβασμιώτατου κ. Ευσταθίου, ο πρωτοσυγκελεύων της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Γεώργιος Μπλάθρας, προτρέποντας  κάθε ελληνορθόδοξη οικογένεια να εντάξει μέσα στο θερινό της προγραμματισμό και τη χριστιανική κατασκήνωση, προς ωφέλεια των παιδιών. Ευχαρίστησε δε, τα στελέχη που και φέτος στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.
Από την περασμένη Τρίτη 13/7, τη θέση των κοριτσιών πήραν στην κατασκήνωση, αγόρια των τάξεων Β΄, Γ΄ γυμνασίου και Α΄λυκείου, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη 21/7.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti