Μαθητική γιορτή για «καλό καιλοκαίρι»

Με ποιήματα, σκετσάκια, τραγούδια και πολύ κέφι, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορομβόκη αποχαιρέτησε το διδακτικό έτος που τελείωσε την προηγούμενη...
Σάββατο, 12 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητική γιορτή για «καλό καιλοκαίρι»

Με ποιήματα, σκετσάκια, τραγούδια και πολύ κέφι, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κορομβόκη αποχαιρέτησε το διδακτικό έτος που τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην καθιερωμένη μαθητική γιορτή που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 7/6, για πρώτη φορά φέτος στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σπάρτης, οι σπουδαστές του Κέντρου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στους θεατρικούς διαλόγους που δημιούργησαν με τη βοήθεια των δασκάλων τους. Εμπνευσμένες και επίκαιρες, οι στιχομυθίες που παρουσιάστηκαν στην αγγλική αλλά και στη γερμανική γλώσσα από τις αντίστοιχες τάξεις, χάρισαν γέλιο στους συγγενείς και φίλους των παιδιών που παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Οι μαθητές των μικρότερων τάξεων απήγγειλαν ποιήματα με οικολογικό μήνυμα, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με ένα βίντεο για τις ταχύτατα εξελισσόμενες δυνατότητες που παρέχει το διαδίκτυο στις μέρες μας, με τίτλο «Internet Paradise». Τους στίχους έγραψαν τα ίδια τα παιδιά και το παρουσίασαν το χειμώνα στο πανελλήνιο μαθητικό συνέδριο του QLS (Quality in Language Services), λαμβάνοντας θετικές κριτικές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα