Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Με δέηση και αρτοκλασία στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας Σπάρτης η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας τίμησε την περασμένη Κυριακή 30/5, τους...
Τρίτη, 01 Ιούνιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τιμήθηκαν οι απόστρατοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Με δέηση και αρτοκλασία στον μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας Σπάρτης η Αστυνομική Διεύθυνση Λακωνίας τίμησε την περασμένη Κυριακή 30/5, τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η δέηση έγινε μετά τη θεία λειτουργία και την τέλεση του 40ημερου μνημοσύνου του  εκλιπόντος δημάρχου Σπαρτιατών και απόστρατου αστυνομικού  Σαράντου Αντωνάκου, το οποίο συνέπεσε  με την καθιερωμένη εκδήλωση της ΕΛ.ΑΣ.
Λόγω και της σύμπτωσης αυτής η εκκλησία ήταν κατάμεστη από κόσμο ενώ παρέστησαν πολλοί επίσημοι μεταξύ των οποίων ο διοικητής του ΚΕΕΜ ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής, ο βουλευτής κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο νομάρχης κ. Φούρκας, ο δήμαρχος Σπαρτιατών κ. Χρήστος Πατσιλίβας με σχεδόν σύσσωμο το ΔΣ, η πρώην βουλευτής επικρατείας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου και αξιωματούχοι αστυνομικοί.
Στην δεξίωση που ακολούθησε στη Λέσχη  Αξιωματικών Φρουράς Σπάρτης τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο αστυνομικός διευθυντής κ. Βασίλειος Γεωργακόπουλος, τονίζοντας την ύψιστη προτεραιότητα της Αστυνομίας, που δεν είναι άλλη από την ασφάλεια των πολιτών. 
Στη συνέχεια αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ελευθερίου Οικονόμου.
Επίσης μίλησε ο πρόεδρος Αποστράτων Λακωνίας κ. Αδάμ Αλεξόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι «οι απόστρατοι έπραξαν το καθήκον τους».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti