Το Επιμελητήριο Λακωνίας μέλος Ελληνοαμερικανικής πρωτοβουλίας

Παρουσία της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκας Κατσέλη και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Daniel Speckhard,...
Σάββατο, 17 Απρίλιος 2010 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Επιμελητήριο Λακωνίας μέλος Ελληνοαμερικανικής πρωτοβουλίας

Παρουσία της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκας Κατσέλη και του πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Daniel Speckhard, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο αθηναϊκό ξενοδοχείο «King George» η πρώτη συνάντηση μελών της ελληνο-αμερικανικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας.
Όπως είναι γνωστό το Επιμελητήριο Λακωνίας που στην παραπάνω συνάντηση εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρό του κ. Κωνσταντίνο Πανδή υπέγραψε στις 18/3 μνημόνιο συνεργασίας με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας συμμετέχει στην ελληνο-αμερικανική επιχειρηματική πρωτοβουλία της οποίας στόχος είναι η συντονισμένη προσπάθεια όλων των εταίρων της για την ανάπτυξη και υλοποίηση ενεργειών και δράσεων που θα προωθήσουν το εμπόριο, τον τουρισμό, τις επενδύσεις, την επιχειρηματικότητα, τη μεταφορά τεχνολογίας, τις οικολογικές ενεργειακές λύσεις, την έρευνα και ανάπτυξη και τέλος τη σύνδεση εκπαίδευσης και καινοτομίας.
Εστιάζοντας δε στις προκλήσεις της εποχής, η εν λόγω πρωτοβουλία υπόσχεται να δώσει μια σημαντική ευκαιρία στη νέα γενιά ελλήνων και αμερικανών επιχειρηματιών να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα νέων διατλαντικών συνεργασιών.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia