Σφραγίστηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε την περασμένη Πέμπτη 18/3 μεταξύ του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με σκοπό την προώθηση...
Τετάρτη, 24 Μάρτιος 2010 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σφραγίστηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων

Μνημόνιο συνεργασίας υπογράφτηκε την περασμένη Πέμπτη 18/3 μεταξύ του Επιμελητηρίου Λακωνίας και του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με σκοπό την προώθηση των λακωνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ.
Η διαδικασία έλαβε χώρα στο Γύθειο και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Λακωνίας, παρουσία του προέδρου του κ. Κωνσταντίνου Πανδή και του ελληνοαμερικάνου προέδρου κ. Γιάννου Γραμματίδη, οι οποίοι και υπέγραψαν το εν λόγω μνημόνιο.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής θα διοργανωθούν κλαδικές και μικτές επιχειρηματικές αποστολές καθώς και συμμετοχή ελληνικών επιχειρήσεων σε κλαδικές ή/και γενικές εκθέσεις προϊόντων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες, συνέδρια, συναντήσεις  με εξέχουσες όσο και διεθνείς προσωπικότητες στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων και ελληνικών ομογενειακών παραγόντων, ειδικές συναντήσεις ενημέρωσης των υπαλλήλων ελληνικών κρατικών υπηρεσιών στις ΗΠΑ κλπ.
Σκοπός αυτών των δραστηριοτήτων, είναι η δημιουργία κλίματος επιχειρηματικής συνεργασίας, η προβολή και προώθηση των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στις ΗΠΑ αλλά και η προβολή της Ελλάδας, ως χώρας υποδοχής ξένων επενδύσεων. 
Τα δύο Επιμελητήρια, συμφώνησαν ότι για την επιτυχία όλων των ανωτέρω δραστηριοτήτων, απαιτείται συντονισμός και συνεργασία. Δεσμεύτηκαν μάλιστα, ότι θα εργάζονται από κοινού για την οργάνωση τέτοιων δραστηριοτήτων στη Λακωνία, με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti