Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Σπάρτη: «Ας ανοίξουμε το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας»

Αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Τονίζοντας πως...
Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2009 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Σπάρτη: «Ας ανοίξουμε το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας»

Αύριο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Σπάρτης συλλαλητήριο που διοργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.
Τονίζοντας πως «αυτός είναι ο δρόμος για να εμποδίσουμε και ν’ ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική», η Γραμματεία Λακωνίας του ΠΑΜΕ μεταξύ άλλων αναφέρει:
Μπορούμε, αν οργανωθούμε σε κάθε εργασιακό χώρο και κλάδο με ταξική συσπείρωση και αλληλεγγύη, να βάλουμε φραγμό στις απολύσεις, στην εργοδοτική και κυβερνητική τρομοκρατία, για να σταματήσουν οι διώξεις συνδικαλιστών παντού. Να πετύχουμε αυξήσεις στους μισθούς, να εμποδίσουμε τα νέα χειρότερα μέτρα για το εισόδημα, τα εργασιακά-ασφαλιστικά μας δικαιώματα.
Καταδικάστε τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Βαδίζουν σταθερά στο δρόμο της κοινωνικής συναίνεσης, στηρίζουν τις αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης, στέκονται ενάντια στους αγώνες των εργαζομένων (stage κλπ), ευθυγραμμίζονται με τις αξιώσεις του ΣΕΒ.
Εμείς οι εργάτες πρέπει να ανοίξουμε το δρόμο της λαϊκής συμμαχίας. Μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία να παλέψουμε ενάντια στον κοινό εχθρό μας, τους επιχειρηματικούς ομίλους και τα κόμματα που τους υπηρετούν.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti