Επιστημονική αναγνώριση για το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»!

Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 20:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστημονική αναγνώριση για το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη»!

Το Κέντρο Αγωγής Παιδιού & Εφήβου «Εξέλιξη» ξεκίνησε τη λειτουργία του ως το μοναδικό διεπιστημονικό Κέντρο Ειδικής Αγωγήςμε έδρα του τη Σπάρτη Λακωνίας πριν 4 χρόνια. Το όραμα του βασίζεται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών αξιολόγησης και παρέμβασης σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειες τους. Με σεβασμό , υπευθυνότητα και επαγγελματισμό αναβαθμίζει συνεχώς τους χώρους, τις υπηρεσίεςκαι τις μεθόδους του για να προσφέρει κάθε μέρα εξελιγμένες υπηρεσίες. Όλη η διεπιστημονική ομάδα του Κέντρου Εξέλιξη είναι αφοσιωμένη στην εξέλιξη των παιδιών και των εφήβων και ακολουθεί τις βασικές αρχές της δια βίου εκπαίδευσης. Η λειτουργία, η οργάνωση και η δομή του Κέντρου Εξέλιξη έχει ως ακρογωνιαίο λίθο την επιστημονική κατάρτιση και τεκμηρίωση του υλικού, των μεθόδων και των τεχνικών που εφαρμόζονται καθημερινά, τα οποία διαμορφώνονται και καθοδηγούνται από την επιστημονικά υπεύθυνη κ. Ηλιοπούλου Μάρθα.
Στα πλαίσια της καθημερινής εξέλιξης το τελευταίο χρονικό διάστημα η κ. Ηλιοπούλου μαζίμε του αξιολόγους συνεργάτες της παρουσίασαν δείγμα από το καινοτόμο υλικό και την εξειδικευμένη μεθοδολογία τους σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια σε όλη την Ελλάδα.
• 5o Διεθνές Συνέδριο Εκπαιδευτικής Καινοτομίας
• 29ο Συνέδριο Κοινωνικής Παιδιατρικής
• Επιστημονικό Συνέδριο Λογοθεραπείας
• 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού
• 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Σχολικής Ψυχολογίας
Η επιμόρφωση, η επαφή με την επιστημονική κοινότητα, η ενημέρωση για τις εξελίξεις σε τομείς ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την εξασφάλιση ποιοτικών υπηρεσιών. Το Κέντρο “Εξέλιξη” αποδεικνύει καθημερινά ότι αποτελεί μία πρότυπη δομή παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στο Νομό Λακωνίας και σε όλη την Ελλάδα.
Η συνεχής εξέλιξη είναι η βάση της αποτελεσματικότητας!
Γιατί στόχος μας είναι η εξέλιξη των παιδιών σας!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος