Γιορτάζει 10 χρόνια ζωής η Αστρονομική Ένωση Σπάρτης

Διοργανώνει εκδήλωση με το στέλεχος της NASA Στ. Κριμιζή

Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 16:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιορτάζει 10 χρόνια ζωής η Αστρονομική Ένωση Σπάρτης

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει η Αστρονομική Ένωση Σπάρτης «Διός Κούροι», η οποία έχει να επιδείξει τεράστιο έργο στη Λακωνία και την Αττική, τόσο στην εκλαΐκευση της αστρονομίας, όσο και σε επιστημονικές έρευνες. Με αφορμή αυτό το γεγονός, η Ένωση προσκάλεσε τον παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκό και διευθυντή διαστημικών αποστολών της NASA κ. Σταμάτη Κριμιζή, ο οποίος έχει τιμηθεί με δεκάδες βραβεία για την προσφορά του, να μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα «Οδύσσεια στο διάστημα, 1977-2019: Το επικό ταξίδι των Voyager 1 & 2 από τη Γη στο Γαλαξία»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης).

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, όπως και όλες οι εκδηλώσεις της Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα