Ξεσηκωμός κατοίκων κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ μεταξύ Πελλάνας-Γεωργιτσίου

Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη - Η δική σας είδηση

Δευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 14:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεσηκωμός κατοίκων κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ μεταξύ Πελλάνας-Γεωργιτσίου

Οι κάτοικοι των βορείων δήμων, δηλαδή της δημοτικής ενότητας Πελλάνας του Δήμου Σπάρτης, είναι ανάστατοι από τις πληροφορίες-φήμες που θέλουν την δημοτική αρχή να προτίθεται να δημιουργήσει χωματερή-ΧΥΤΑ στην περιοχή μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων Γεωργιτσίου και Πελλάνας.

Οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς διατυπώνουν την έντονη αντίδρασή τους, σε αυτό το ενδεχόμενο, αντιδρώντας με κάθε τρόπο. Η δημιουργία ΧΥΤΑ στην ανωτέρω περιοχή, θα επιφέρει αυτόματα την υποβάθμιση μίας περιοχής που αναπτύσσεται τουριστικά τις τελευταίες δεκαετίες, την μόλυνση και την κυριολεκτική καταδίκη, χωρίς να υφίσταται ουσιαστικός λόγος.

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό ισχύει, κάτοικοι και σύλλογοι είναι αποφασισμένοι να στραφούν νομικά κατά της δημοτικής αρχής και προσωπικά κατά των δημοτικών αρχόντων που υπογράφουν, διεκδικώντας αποζημίωση και την καταδίκη τους.

Καλλιόπη Μηνακάκη

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti