Δίδυμο αδελφό στην ίδια μονάδα είχε ο επισμηναγός Ν. Βασιλείου

Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018 09:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δίδυμο αδελφό στην ίδια μονάδα είχε ο επισμηναγός Ν. Βασιλείου

Μια συγκινητική ανθρώπινη ιστορία συνοδεύει τον επισμηναγό ιπτάμενο, Νικόλαο  Βασιλείου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το εκπαιδευτικό αεροσκάφος Τ-2 στο οποίο ήταν κυβερνήτης, συνετρίβη το πρωί της Τρίτης 28/8 κοντά στο χωριό Κολλίνες Αρκαδίας, στα σύνορα της Λακωνίας με τον γειτονικό νομό.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος, ανέφερε ότι ο άτυχος επισμηναγός είχε έναν  δίδυμο αδελφό που υπηρετεί στην ίδια μοίρα, στην 120 ΠΕΑ της Καλαμάτας. Επίσης, ο άτυχος πιλότος άφησε πίσω του δυο μικρά παιδιά, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, οι δυο επισμηναγοί στο αεροσκάφος ήταν έμπειροι, με 2,5 χιλιάδες ώρες πτήσης ο καθένας. «Έκαναν άσκηση περιδίνησης, πρόκειται για ασφαλή άσκηση, ήταν και οι δυο έμπειροι… Ο πιλότος στην πίσω θέση ήταν ο εκπαιδευτής, πρόλαβε και έφυγε» εξήγησε ο υπουργός.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti