Στηρίζει Π. Νίκα αλλά δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Κ. Σκιαδάς

Πέμπτη, 17 Ιανουάριος 2019 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στηρίζει Π. Νίκα αλλά δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο Κ. Σκιαδάς

Τη στήριξή του στο πρόσωπο του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα δήλωσε ο πρώην γενικός γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκιαδάς. Ειδικότερα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Στηρίζω την υποψηφιότητα του αγαπητού μου φίλου Παναγιώτη Νίκα, δημάρχου Καλαμάτας για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και αποδέχθηκα όπως ο ίδιος δημοσιοποίησε να τεθώ επικεφαλής της ομάδος σύνταξης της αναπτυξιακής πρότασης του συνδυασμού του για ότι αφορά τον αγροτικό τομέα.

Στον ίδιο και στα εξαιρετικά στελέχη πού πλαισιώνουν από την Π.Ε. Λακωνίας τον συνδυασμό του, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, εύχομαι κάθε επιτυχία και δηλώνω ότι τούς στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις χωρίς να επιθυμώ να μετέχω σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti