Εμπρός στον δρόμο που άνοιξε ο Αλεξάκος!

Σάββατο, 16 Μάρτιος 2019 09:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εμπρός στον δρόμο που άνοιξε ο Αλεξάκος!

«Επιθυμία και βούληση της ΝΔ είναι να καταλήξουμε σε μία και ενωμένη υποψηφιότητα για τον Δήμο Σπάρτης. Αυτό θα ήταν το μεγάλο κέρδος για την παράταξη και θα μπορούσαμε με υπερηφάνεια να πανηγυρίσουμε μια μεγάλη νίκη». Κατά τον παραπάνω ρητό και σαφή τρόπο ο αντιπρόεδρος ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε δημόσια τη στάση του κόμματος απέναντι στις υποψηφιότητες των κ. Γρ. Αποστολάκου και Στ. Αργειτάκου για το δήμο Σπάρτης. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υπερθεμάτισε, καθώς επαναλαμβάνοντας την θέση της ΝΔ για μία και ενωμένη υποψηφιότητα, έσπευσε να τοποθετηθεί και προσωπικά, λέγοντας: «Μη μου ζητάτε να κάνω υποδείξεις, γιατί είναι όλοι φίλοι μου». Έτσι, έδωσε το κάλεσμα συστράτευσης σε υποψηφίους και στελέχη σε μία περιοχή που, όπως τόνισε, «και ιστορικά και πολιτικά για την παράταξη έχει μεγάλη σημασία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αντίστοιχο κάλεσμα προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους Σπάρτης με κεντροδεξιά προέλευση και αντίληψη, για ενότητα και συμπόρευση σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, είχε απευθύνει πρώτος ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αλεξάκος, προτάσσοντας το καλό της πόλης.

Αν μη τι άλλο, ο τρόπος είναι σωστός αλλά και ο χρόνος είναι αρκετός για να παύσουν οι αναχρονιστικές προεκλογικές τακτικές κάποιων που διαρρέουν σκοπίμως ότι η ΝΔ ήδη έχει ΕΝΑΝ «εκλεκτό» ή επικαλούνται «προτεραιότητα» για λόγους κομματικής πειθαρχίας... Γιατί εάν το κρίνουμε και από άποψη αποτελεσματικότητας, συνέπειας ή προσωπικής πολιτικής διαδρομής οι ίδιες αυτές φωνές είναι οι πρώτες που θα πρέπει να υποχωρήσουν!

Τα λέει και ο αντιπρόεδρος...
Αν και με έντονο το αυστηρό κομματικό στίγμα, ο λόγος του Άδωνη Γεωργιάδη είχε ενδιαφέρον. Όχι τόσο από τις γενικόλογες απαντήσεις του στους δημοσιογράφους για το ΚΕΕΜ ή τις σχολές που η Σπάρτη ενδέχεται να χάσει. Περισσότερο κέντρισε η απόσταση που τήρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ από τις κομματικές διαγραφές όσων αιρετών μελών του κόμματος δεν ακολούθησαν το χρίσμα προς τον υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα.

Δήλωσε αναρμόδιος μεν και παρέπεμψε στον γραμματέα του κόμματος κ. Λ. Αυγενάκη για τέτοιες απαντήσεις, αποσαφήνισε, ωστόσο, την προσωπική του άποψη: «Δεν πιστεύω ότι τα κόμματα μεγαλώνουν με διαγραφές»!

Πόσοι είπαμε ότι ψήφισαν στις εσωτερικές τοπικές εκλογές της παράταξης…;

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα