Η πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας στη Σπάρτη για χάρη του…

Τετάρτη, 10 Απρίλιος 2019 13:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας στη Σπάρτη για χάρη του…

Την προσωπική φιλία που τη συνδέει με τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα έδειξε με τη χθεσινή της (σσ Τρίτη 9/4) επίσκεψη στη Σπάρτη η πρέσβειρα της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κ. Κέιτ Σμίθ (Kate Smith), η οποία ταξίδεψε στη λακωνική πρωτεύουσα για να δηλώσει τη στήριξή της στο πρόσωπο του Σπαρτιάτη οικονομολόγου και πρώην υφυπουργού.

Στο φιλικό δείπνο φιλοξενίας, που ανταπέδωσε ο Π. Δούκας στο γνωστό «Τσιπουράδικο» (πλησίον της κεντρικής πλατείας Σπάρτης), παρευρέθηκαν μέλη του συνδυασμού και υποστηρικτές της προσπάθειας του κ. Δούκα. Μεταξύ των γνωστών Σπαρτιατών που παρακάθισαν σε αυτήν την παρέα ξεχωρίσαμε τον διακεκριμένο Καθηγητή αγγειοχειρουργικής κ. Γιώργο Γερουλάκο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι στη διάρκεια της φιλικής συζήτησης, η πρέσβειρα κ. Σμίθ εξέφρασε εγκωμιαστικά σχόλια για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες εξάγουν προϊόντα στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ ευχήθηκε τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ακόμα και μετά το επερχόμενο Brexit.

Δείτε την αναμνηστική φωτογραφία (η κ. Σμιθ διακρίνεται αριστερά)

doukas presveira Vretanias

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα