Η Σπάρτη σε πλήρη παρακμή!

Το δικό σας σχόλιο

Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 12:42 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Σπάρτη σε πλήρη παρακμή!

Φίλοι, είναι, πράγματι, απαίσιες οι μέρες που ζούμε. Στην πόλη μας, όλα έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ούτε στην Καλαμάτα δεν μπορούμε να πάμε, διαμέσου Ταϋγέτου, να ξεχάσουμε τη μιζέρια της λακωνικής πρωτεύουσας. Υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν οργιστεί με αυτό το χάλι. Ακόμα και οι φοιτητές νοσηλευτικής διαδηλώνουν για τη μεταφορά της σχολής τους σε μια πόλη(Τρίπολη) με οργανωμένο νοσοκομείο.

Εν τω μεταξύ, οι βρικόλακες του παρελθόντος συντεταγμένοι, ετοιμάζονται να ξαναπάρουν τα ηνία του δήμου για να επικυρώσουν και μερικά ακόμη χρόνια ζόφου και παρακμής. Δοκιμασμένες αλλά και οικτρά αποτυχημένες παρατάξεις θα ξανακάτσουν στον κόρφο μας για να ολοκληρωθεί το έργο της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!!

Ό,τι υγιές υπάρχει σε αυτή την πόλη πρέπει να κινητοποιηθεί!!! Οι εκλεκτοί Σπαρτιάτες, και είναι πολλοί αυτοί, που ζουν στην Αθήνα πρέπει να τείνουν μία χείρα βοηθείας στους απαξιωμένους πατριώτες τους.

Μαύρα χάλια σε είσοδο Σπάρτης, Ξενία, αρχαιολογικούς χώρους, Δημοτικό Στάδιο, παλαιά δικαστήρια, βρώμικοι δρόμοι, νεκρός Ευρώτας, ημιθανή και καμένα βουνά, απουσία δημοτικής συγκοινωνίας, κατεστραμμένοι αγροτικοί δρόμοι, κυκλοφοριακό στην Παλαιολόγου, φοίνικες στην εντατική και δεκάδες άλλα μείζονα προβλήματα περιμένουν λύση.

ΟΥΤΕ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΈΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΚΡΙΜΑ!!!

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΤΩΝ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!
Υστερόγραφο: Φίλος Γερμανός που επισκέφτηκε την πόλη μας, πριν λίγες μέρες, εμβρόντητος από την κατάντια της ιστορικής μας πόλης μου είπε το απλούστατο, που ακόμα δεν έχει γίνει!!! «Εσείς εδώ ούτε έναν αυτόματο πωλητή χυμού πορτοκαλιού δεν έχετε στο κέντρο της πόλης σας και η περιοχή σας βρίθει από πορτοκάλια. Τελικά, δεν είστε ικανοί ούτε για το ελάχιστο κοινωφελές έργο?!!!»

Ιωάννης Χρηστάκης, Φιλόλογος

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα