Εγκαίνια Νίκα με κατά μέτωπο επίθεση από τον Αντ. Σαμαρά

Πέμπτη, 18 Απρίλιος 2019 09:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαίνια Νίκα με κατά μέτωπο επίθεση από τον Αντ. Σαμαρά

Το εκλογικό  κέντρο της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο» εγκαινίασε στην Καλαμάτα την περασμένη Τρίτη ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Με ευθείες κατά πρόσωπο βολές ο κ. Νίκας παρουσία πλήθους κόσμου χαρακτήρισε «επιτομή του λαϊκισμού» τον Πέτρο Τατούλη για μια σειρά θεμάτων, ενώ καταφέρθηκε και κατά του Γιώργου Δέδε, ισχυριζόμενος ότι «πραγματοποιεί προεκλογική εκστρατεία με χρήματα από τον “κρατικό κορβανά”, χρησιμοποιώντας την κρατική του θέση (ως γεν. γραμματέα του υπουργείου υποδομών)».

Ιδιαίτερη ήταν η αίσθηση που προκάλεσε με το ηχηρό μήνυμα που απέστειλε ο πρ. πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Π. Νίκα. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι «στην προσπάθεια να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος κριτήριο των ψηφοφόρων θα πρέπει να είναι η εντιμότητα και η ανάπτυξη που σήμερα λείπουν».

Με πρωτόγνωρη καυστικότητα και με τις φράσεις: «Δείξτε την πόρτα σε εκείνους που έπαιξαν στα ζάρια  το μέλλον της περιφέρειας. Δείξτε την πόρτα σε όλη αυτή την ανεκδιήγητη παρέα που κορόιδεψε τους Πελοποννησίους», ο Μεσσήνιος πολιτικός κάλεσε τους ψηφοφόρους να ζυγίσουν την ψήφο τους και να διαλέξουν αυτούς «που δεν υποκρίνονται, που δεν ψαρεύουν με δυο καλάμια, που σέβονται το δημόσιο χρήμα, που αγαπούν γνήσια τον τόπο τους».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα