Βαλιώτης σε Αλεξάκο περί σφετερισμού: «Απαντάμε με το πρόγραμμα του 2014»

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βαλιώτης σε Αλεξάκο περί σφετερισμού: «Απαντάμε με το πρόγραμμα του 2014»

Δυναμική ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Βαλιώτη στον Χρ. Αλεξάκο σε δηλώσεις του τελευταίου περί «σφετερισμού» (από τον συνδυασμό του νυν δημάρχου) προσωπικών θέσεων και προτάσεων του για τη δημοτική συγκοινωνία και την ένταξη των Ρομά. Ειδικότερα, η παράταξη Βαλιώτη τονίζει τα εξής: «Στα όσα είπε ο κ. Αλεξάκος, εμείς απαντάμε με το προεκλογικό φυλλάδιο του 2014, όπου η Δωρεάν Δημοτική Συγκοινωνία και η Αξιοποίηση Προγραμμάτων για την Ένταξη των Ρομά στην κοινωνία κατείχαν δεσπόζουσα θέση στις προγραμματικές μας δεσμεύσεις και συνεχίζουμε να τις διεκδικούμε, όπως όλες τις εποικοδομητικές προτάσεις, που έχουμε καταθέσει και θα βελτιώσουν περαιτέρω την εικόνα του Δήμου.

Αφήνουμε στην κρίση των πολιτών τους όποιους χαρακτηρισμούς».

Παρακάτω το πρόγραμμα του 2014 που επικαλείται ο συνδυασμός του Ευ. Βαλιώτη

60961712 310597176540060 4857201420106989568 n

60843361 310597169873394 7894223763485491200 n
Η επιστολή Αλεξάκου

Στην επιστολή του ο κ. Αλεξάκος ανέφερε: «Αναδιφώντας το προεκλογικό φυλλάδιο της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ του δημάρχου μας κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, ανέγνωσα με έκπληξη, μεταξύ άλλων, και την… «επαγγελία  του»,
α) για «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» και
β) για «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
ΙΙ. Όμως, αμφότερες οι ανωτέρω επαγγελίες του κ. δημάρχου, είναι αόριστες, ατεκμηρίωτες και δεν αποτελούν προϊόν δικής του σκέψεως και μέριμνας για τα τεράστια αυτά ζητήματα του δήμου μας. Η αλήθεια, την οποία επιχειρεί να διαστρέψει ο κ. δήμαρχος και να σφετεριστεί τις δικές μου δράσεις για τη λύση των σοβαρών αυτών προβλημάτων, είναι η εξής:
α) Στις 21-12-12017 υπέβαλα, την υπ αριθμ. Πρωτοκόλλου 4993 πρότασή μου προς το δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της δωρεάν δημοτικής συγκοινωνίας, ο τίτλος της οποίας έχει επί λέξει ως ακολούθως: «Σύσταση και λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας για την εξασφάλιση της ασφαλούς και δωρεάν μετακίνησης μαθητών, σπουδαστών, δημοτών, επισκεπτών και τουριστών στην πόλη της Σπάρτης καθώς και λειτουργίας «πολιτιστικής διαδρομής» προς τους αρχαιολογικούς κλπ χώρους».
β) Στις 5-6-18 υπέβαλα, την υπ αριθμ. Πρωτοκόλλου 11006 την πρότασή μου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα της ένταξης των Ρομά στην κοινωνία, ο τίτλος της οποίας έχει επί λέξει ως ακολούθως: « Αντιμετώπιση της ασυδοσίας των Ρομά στο Δήμο Σπάρτης».
Κατόπιν των προεκτεθέντων κατέστη πλέον σαφές και αναμφισβήτητο ότι, ο αξιότιμος κύριος δήμαρχος, υπήρξε και σφετεριστής της δικής μου σκέψης και δράσης αλλά και προσπαθεί να  παραπλανήσει τους δημότες και να αποσπάσει την ψήφο τους, επικαλούμενος, άνευ ίχνος δισταγμού, ως δικές του, τις προεκτεθείσες προτάσεις μου. Στους αξιότιμους δημότες εναπόκειται να εκτιμήσουν την άνω συμπεριφορά και απραξία του και να τον… «ανταμείψουν» όπως του αξίζει».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα