Ίσως τα παιδιά να διαψεύσουν κάποτε τον Νίκο Γκάτσο…

Τρίτη, 28 Μάιος 2019 13:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ίσως τα παιδιά να διαψεύσουν κάποτε τον Νίκο Γκάτσο…

Ίσως ο Νίκος Γκάτσος να διαψευστεί κάποτε ...από παιδιά.  Όταν έρχεσαι σε επαφή με παιδιά, αρχίζεις να ελπίζεις πως υπάρχει πιθανότητα να διαψευστεί ο Νίκος Γκάτσος κι "αυτός ο κόσμος ν' αλλάξει κάποτε!» Μια τέτοια ελπιδοφόρα συνάντηση με μια μεγάλη παρέα παιδιών ηλικίας Γυμνασίου είχαμε με τη σύζυγο μου! Άνοιξαν την αγκαλιά και τις ψυχούλες τους και δέχτηκαν όσα τους είπαμε για την αναπηρία.

«Ρουφούσαν» κάθε πληροφορία κατά τη διάρκεια των βιωματικών δράσεων προσέγγισης της οπτικής αναπηρίας και της καθημερινότητας των τυφλών.

Εμείς προσπαθήσαμε ν’ απαντήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες, από τις ασταμάτητες, ερωτήσεις τους προλάβαμε και βεβαιωθήκαμε πως οι καθηγητές τους θα τα βοηθήσουν και στη συνέχεια, για να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας και να βοηθήσουν να καταφέρει ν’ αλλάξει αυτός ο κόσμος...προς το καλύτερο...!

Παναγιώτης Αλεξανδράκης-τέως πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα