Ποιος ευαγγελίζεται την ανανέωση;

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 09:51 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποιος ευαγγελίζεται την ανανέωση;

Δυσάρεστη αλλά όχι ανεξήγητη έκπληξη προκαλεί η μη εκλογή αρκετών νεοεμφανιζόμενων Σπαρτιατών, εκλεκτών επιστημόνων της παράταξης Αργειτάκου. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, αυτό της γνωστής Σπαρτιάτισσας εκπαιδευτικού κ. Γαρυφαλιάς Γεωργακοπούλου-Μπόνου, η οποία παρά την απήχηση του ονόματός της, την επιστημονική της κατάρτιση, την έντονη κοινωνική της παρουσία αλλά και τη δυναμική της «Ελπίδας», της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος, απέτυχε να καταλάβει μία θέση στο νέο Δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης. Ακόμα πιο στενάχωρο γίνεται, αν αναλογιστεί κάποιος την ιδιαίτερη επικοινωνιακή μεταχείριση που είχε προεκλογικά χάρη στο «Νotospress.gr».

Στον αντίποδα, χωρίς ανάλογη δημοσιότητα η στενή συνεργάτης του Στ. Αργειτάκου  Φωτεινή Μακεδονοπούλου καταλαμβάνει εξαιρετικά υψηλή θέση στο Τοπικό Συμβούλιο Σπαρτιατών, έχοντας ήδη λάβει περί τις 700 ψήφους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα