Κάθε ημέρα είναι μια καινούργια ημέρα…

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 19:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάθε ημέρα είναι μια καινούργια ημέρα…

Αίσθηση, όσο και αντιδράσεις, προξένησε στους κύκλους των Νεοδημοκρατών στη Λακωνία, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει τη Φεβρωνία Πατριανάκου από το ψηφοδέλτιο του κόμματος ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Έχοντας συμπληρώσει σχεδόν σαράντα χρόνια παρουσίας και ενεργούς προσφοράς -εκ των οποίων τα δέκα τελευταία έτη στη Λακωνία- η πρώην βουλευτής αποτελεί ένα ισχυρό στέλεχος στις τάξεις της κεντροδεξιάς παράταξης. Το 2009 έδωσε την υπόσχεση ότι ήρθε για να μείνει. Τη δέσμευση αυτή τήρησε μέχρι τη στιγμή που δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των υποψηφίων του κόμματος στη Λακωνία.

Γυναίκα πολιτικός που ξεχώρισε για τη στιβαρή πολιτική παρουσία της, τον δομημένο πολιτικό λόγο και τη συνεπή επαφή της με τον κόσμο της Λακωνίας. Ακόμα κι όταν έχανε κάποιες εκλογικές μάχες, η επόμενη ημέρα αποτελούσε για τη Φ. Πατριανάκου έναν καινούργιο αγώνα, απόρροια του πολιτικού σθένους και της προσήλωσης στις αρχές της παράταξης που υπηρετεί. Η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων τη βγάζει εκτός διεκδίκησης της βουλευτικής έδρας, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών που κατέκλυσαν τον νομό. Για πολλούς, η απόφαση της ηγεσίας της ΝΔ δεν έχει αιτία και αφορμή, παρά μόνο εξυπηρετεί το στοίχημα της ανανέωσης που επιδιώκει ο Κυρ. Μητσοτάκης.

Είναι βέβαιο ότι η Φ. Πατριανάκου παραμένει ένα ικανό και σημαντικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ένας αξιόμαχος υπηρέτης της παράταξης.


Φωτο: Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προέρχεται από την αρχή της μαχητικής πολιτικής σταδιοδρομίας της Φ. Πατριανάκου, όταν στα 20 της χρόνια -ως συνδικαλίστρια και στέλεχος της ΝΔ- μιλούσε σε εκδήλωση γυναικών του κόμματος επί ηγεσίας Ευ. Αβέρωφ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα