Κάτι θα ξέρουν… τα «Παραπολιτικά»

Πέμπτη, 25 Ιούλιος 2019 23:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάτι θα ξέρουν… τα «Παραπολιτικά»

Την εκκωφαντική σιωπή του Λεωνίδα Γρηγοράκου, από τα αποτελέσματα των εκλογών και έπειτα, σχολιάζει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αφήνοντας προβληματισμό για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ σε σχέση τον πρώην βουλευτή Λακωνίας.

Το σχετικό δημοσίευμα στην έντυπη έκδοση της 20ης Ιουλίου αναφέρει:

Ούτε να ακούει για Φώφη Γεννηματά δεν θέλει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στον νομό Λακωνίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί δημοσίως για τις εξελίξεις στον χώρο του Κινήματος Αλλαγής. Η κατάσταση θυμίζει «ηρεμία πριν ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα».

Η Φώφη, για όσους το έχουν ξεχάσει, τον είχε διαγράψει στο παρελθόν. Ήταν τον Γενάρη του 2016, όταν ο τότε βουλευτής Λακωνίας προεξοφλούσε την προσχώρηση βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη ΝΔ και μάλιστα κατηγορούσε τη Φ. Γεννηματά πως δεν έχει τα προσόντα να «ανοίξει τους ορίζοντες του ΠΑΣΟΚ». Αν τώρα επαναλάβει τα ίδια, είναι βέβαιο πως θα ξαναπεράσει από πειθαρχικό.

Προβληματισμός όμως μένει και σχετικά με τις πληροφορίες που πιθανόν έχει η εφημερίδα. Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρουν τα «Παραπολιτικά»…

Πάντως, οι κινήσεις άμεσου κλεισίματος του πολιτικού γραφείου του Λεωνίδα Γρηγοράκου στη Σπάρτη, αφήνουν υποψίες ότι μάλλον του είναι αδιάφορες οι όποιες εξελίξεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα