Ορκίστηκε νέος δήμαρχος και μετά έχασε το αξίωμα…

Τρίτη, 03 Σεπτέμβριος 2019 12:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ορκίστηκε νέος δήμαρχος και μετά έχασε το αξίωμα…

Στις δικαστικές αίθουσες έχασε την θέση του δημάρχου ο Μιχάλης Κοκολάκης, μία ημέρα μετά την ορκωμοσία του ως νέος δήμαρχος Γόρτυνας!

Το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου έκανε δεκτή την ένσταση του σημερινού δημάρχου Νίκου Σχοιναράκη, κατά του Μ. Κοκολάκη, με αποτέλεσμα να σημειώνεται η ανατροπή στο δήμο, στο … και πέντε.

Πιο συγκεκριμένα έγινε αποδεκτό το ότι ο κ. Κοκολάκης είχε ενεργή σύμβαση ως εργολάβος με το δήμο Γόρτυνας, κι ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος.

Πλέον, ο νέος δήμαρχος θα προκύψει από την παράταξη του Μ. Κοκολάκη («Μεγάλη Γόρτυνα»), με την διαδικασία να κινείται από τον πρώτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο., ενώ ο… παραλίγο δήμαρχος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και, όπως ανακοίνωσε, θα προσφύγει στο ΣτΕ.

Στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ο Μ. Κοκολάκης είχε λάβει στον α΄ γύρο 45,18% έναντι 27,22% του νυν δημάρχου Ν. Σχοιναράκη, ενώ στον β΄γύρο είχε κερδίσει με ποσοστό 68,5 έναντι 31,5%.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα