Ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση…

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 17:39 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση…

Μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται με αφορμή τη συνεδρίαση του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης για το οργανωτικό σκέλος της αποστολής που θα ταξιδέψει στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες του 2020 στην πόλη Κεσκεμέτ της Ουγγαρίας.  Πρόκειται για ένα  σπουδαίο αθλητικό γεγονός, στο οποίο η Σπάρτη, διαχρονικά, έχει δρέψει δάφνες με τις επιδόσεις των αθλητών της σε πολλά αθλήματα. Το θετικό «αποτύπωμα» της Σπάρτης σε αυτούς τους αγώνες, πάντα, χαρακτηρίζεται και από τον βαθμό της οργάνωσης των αποστολών, αλλά και από την επιτυχία της επικοινωνίας και των διασυνδέσεων που αναπτύσσουν οι διεθνείς αποστολές. Όλα αυτά, είναι δεδομένα που οι ιθύνοντες θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους κατά τη σύσταση της αποστολής που θα συνοδεύσει τους αθλητές. Με δεδομένο ότι της αποστολής θα ηγηθεί πολιτικό πρόσωπο, ίσως θα έπρεπε να συνυπολογιστεί ότι θα πρέπει να πληροί,  απαραιτήτως, κάποιες βασικές προϋποθέσεις, όπως, την άριστη γνώση της αγγλικής, αποδεδειγμένη ικανότητα σε δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία, αλλά και ικανότητα να αντιμετωπίσει άμεσα τα πιθανά προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν στους μικρούς αθλητές στην ξένη χώρα.

Αναμφίβολα, ως αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής, η κ. Γεωργία Ζαχαράκη διαθέτει όλα τα παραπάνω, ώστε να ανταποκριθεί στις συνθήκες ενός τέτοιου ταξιδιού και μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης και σίγουρα να εξυπηρετήσει με τον πιο δυναμικό τρόπο την τουριστική προβολή της Σπάρτης.

Άλλωστε, η διοργανωτική απόδοση της αντιδημάρχου στην πρόσφατη «Ποδηλατική Σπαρτακιάδα», αλλά κι η γενικότερη εμπειρία της στα κοινά, αναπόδραστα οδηγεί στον ορισμό της ως επικεφαλής της αποστολής!

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών