Οι «κατσαρίδες», το νέο νοσοκομείο Σπάρτης και ο διοικητής

Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 10:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι «κατσαρίδες», το νέο νοσοκομείο Σπάρτης και ο διοικητής

Με ένα σκωπτικό σχόλιο απάντησε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας κ. Σωτήρης Μπότσιος, σε όσους διαδίδουν ότι τα αποτελέσματα των εδαφοτεχνικών μελετών που διενεργούνται το τελευταίο διάστημα για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου Σπάρτης από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος είναι αποθαρρυντικά για την υλοποίηση του έργου. Συγκεκριμένα, τόνισε τα εξής:

«Κατσαρίδες στη Σπάρτη τις τελευταίες μέρες, έχουν θέσει σε κυκλοφορία ένα fake αφήγημα, σύμφωνα με το οποίο, τα αποτελέσματα των εδαφοτεχνικών μελετών είναι αποθαρρυντικά για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου από το ΙΣΝ (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), με αποτέλεσμα να αναζητείται νέος χώρος, ο οποίος μάλιστα έχει βρεθεί και είναι κοντά στο κτίριο του Πανεπιστημίου!!! (για τους άσχετους... ο εδαφοτεχνικός έλεγχος γίνεται για την στατική μελέτη του κτιρίου, αφού χτίζουν ακόμη και στη θάλασσα και όχι για να κριθεί κατάλληλος ή ακατάλληλος ο χώρος).

 Πρόκειται για κατσαρίδες, αφού μόλις ανάψεις το φως και τους καλέσεις να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς που συνειδητά διασπείρουν (με προσδοκώμενο όφελος, άραγε ποιό;) εξαφανίζονται.

 Επειδή τα σκοπίμως διαδιδόμενα δεν έχουν, απολύτως, καμία βάση παρά μόνο τις ολοφάνερες, αλλά σκοτεινές προθέσεις όσων τα διακινούν, τονίζουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, πως κάθε προσπάθεια υπονόμευσης του έργου για την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου της Σπάρτης, θα βρουν σθεναρά απέναντι σύσσωμο το Νοσοκομείο και το προσωπικό του, αλλά και τους πολίτες της Λακωνίας. Όλα τα εξαγγελθέντα, ακολουθούν το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από το ΙΣΝ, χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα ή απόκλιση.

Αλήθεια... είναι δυνατόν να υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν καινούργιο Νοσοκομείο στη Λακωνία; Έχουν κίνητρα οι...κατσαρίδες;»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα