Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι κτηματίες στον Δ. Ευρώτα

Τετάρτη, 27 Μάιος 2020 13:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους οι κτηματίες στον Δ. Ευρώτα

Ομάδα στο Facebook, με σκοπό την προστασία της αγροτικής γης και των προϊόντων τους από επίδοξους κλέφτες, δημιούργησαν πολίτες και ιδιοκτήτες αγροκτημάτων στον Δήμο Ευρώτα. Ειδικότερα, μέσα από την «Ομάδα υπέρ της καταπολέμησης των κλοπών αγροτικών προϊόντων & εφοδίων», επιχειρούν συντονισμό κι ενημέρωση για τις περιοχές όπου περιπολεί ο καθένας, ώστε να αντιμετωπιστούν τυχόν ύποπτες κινήσεις και να αποτραπούν περιστατικά λεηλασιών που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε διάστημα περίπου μίας εβδομάδας σημειώθηκαν κλοπές πορτοκαλιών από κτήματα σε Έλος και Σκάλα με συνολική… λεία που ξεπερνά τους τρείς τόνους εσπεριδοειδών! (δείτε θέματα εδώ κι εδώ)

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών