Το δώρο του Ινστιτούτου Σπάρτης στη δημοτική αρχή

Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 19:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το δώρο του Ινστιτούτου Σπάρτης στη δημοτική αρχή

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, η ημερίδα του Ινστιτούτου Σπάρτης αναφορικά με την επικείμενη ανάπλαση του κέντρου της πρωτεύουσας της Λακωνίας.

Για όσους το παρακολούθησαν, εύκολα εξήχθη το συμπέρασμα ότι ήταν η πληρέστερη και ουσιαστικότερη μέχρι τώρα προσπάθεια ενημέρωσης των δημοτών για το θέμα της αναμόρφωσης του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της πόλης, που τόσο έχει «διχάσει» τους πολίτες.

Η πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Σπάρτης κατάφερε, μέσα σε τρεις ώρες, να κάνει αυτό που μέχρι σήμερα ο Δήμος Σπάρτης αμελούσε. Να προσφέρει, δηλαδή, πλήρη και διεξοδική ενημέρωση για το «τι μέλλει γενέσθαι» την επόμενη μέρα στην πόλη. Και το πέτυχε, καθώς το πρωί της Πέμπτης, οι ψίθυροι κάτω από τις νεραντζιές χαρακτήρισαν με θετικό πρόσημο τον απολογισμό των δράσεων. Οι προσπάθειες εξωστρέφειας και πλουραλισμού βρίσκουν συμμάχους τους Σπαρτιάτες που -καθώς φαίνεται- είναι αυτό που αναζητούν μέσα στο δαιδαλώδες γραφειοκρατικό σκηνικό που επιχειρούν να τους εντάξουν οι τοπικοί άρχοντες.

Μάλλον «δώρο» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει η δημοτική αρχή την προσπάθεια της κ. Κανελλοπούλου ως προέδρου του Ινστιτούτου, αφού οι πολίτες έχουν αρχίσει να βλέπουν με άλλο μάτι την επερχόμενη αλλαγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland