«Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ…»

Το θερμό «ευχαριστώ» του Π. Ανδρεάκου στον Π. Δούκα

Τρίτη, 14 Σεπτέμβριος 2021 19:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ…»

Την καίρια αρωγή και συνδρομή του Δήμου Σπάρτης, κατά τις κρίσιμες στιγμές της πύρινης λαίλαπας που έπληξε τη Μάνη, αναδεικνύει ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος, μέσω ευχαριστήριας επιστολής του στον δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα. Μάλιστα, ο πρώτος δημότης της Αν. Μάνης στέκεται ιδιαίτερα στους δεσμούς φιλίας που συνδέει τις δύο πλευρές κι επιβεβαιώθηκε με τη στάση που τήρησε η Αρχή της Σπάρτης σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον τόπο.

Αναλυτικά, στον απόηχο της τραγωδίας που βίωσε για μία ακόμα φορά η γη της Μάνης, ο Π. Ανδρεάκος γράφει στον Π. Δούκα: «Επίτρεψέ μου να σου εκφράσω τη βαθιά ευγνωμοσύνη όλων των Μανιατών για τη συμπαράσταση των Σπαρτιατών στις πολύ δύσκολες στιγμές που περάσαμε με το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς.

Η αρωγή του Δήμου σας από την πρώτη στιγμή ήταν πολύτιμη και βοήθησε στην ανακούφιση των πληγών μας.

Αποδείξατε περίτρανα πως τιμάτε τη φιλία που μας ενώνει.

Η αλληλεγγύη που μας δείξατε είναι συγκινητική και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών