Υποδοχή με χειροκροτήματα για τον Τ. Θεοδωρικάκο

σε εκδήλωση των Μανιατών στον Πειραιά

Τρίτη, 21 Σεπτέμβριος 2021 14:57 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποδοχή με χειροκροτήματα για τον Τ. Θεοδωρικάκο

Ευρεία αποδοχή από τους Μανιάτες γνωρίζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας 20/9 εκπροσωπώντας την κυβέρνηση σε εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, έγινε δεκτός με θερμά χειροκροτήματα από τους συμπατριώτες του.

Στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή της Μάνης στον απελευθερωτικό αγώνα το 1821 επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Οι Μανιάτες και οι Μανιάτισσες έχουν ξεχωριστό ρόλο στην Επανάσταση και η ταυτότητα της Μάνης είναι η ταυτότητα της ελευθερίας της Ελλάδας, είναι η ταυτότητα της εθνικής μας ανεξαρτησίας».

Σχετικά με τα νέα του καθήκοντα, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι θέλει μια Αστυνομία ενεργή, φιλική και με αυξημένη παρουσία σ’ όλες τις γειτονιές της Αττικής και σε κάθε γωνιά της χώρας. «Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για ευημερία, η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για να υπάρχει ελευθερία. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς, είναι ανάγκη να ενισχύσουμε το ρόλο της Αστυνομίας στις γειτονιές. Έχουμε ετοιμάσει ένα πολύ σημαντικό σχέδιο, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», υπογράμμισε ο ίδιος.

Πηγή: Parapolitika.gr

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti