Καθαρίζουν την Κρανάη και την παραλία Σελινίτσας στο Γύθειο

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εκστρατείας Καθαρισμού 2019

Πέμπτη, 09 Μάιος 2019 07:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθαρίζουν την Κρανάη και την παραλία Σελινίτσας στο Γύθειο

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, η HELMEPA συντονίζει την πρωτοβουλία «Ευρωπαϊκή Εκστρατεία Καθαρισμού 2019», η οποία καθιερώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με σκοπό την ανάδειξη του σημαντικού προβλήματος της ρύπανσης του φυσικού περιβάλλοντος με απορρίμματα και την άμεση ανάγκη για μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους.

Η εν λόγω δράση θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας από την 3η Μαΐου έως και την 3η Ιουνίου με τον καθαρισμό μεταξύ των άλλων, μιας παραλίας, ενός λιμένα, ενός τμήματος βυθού ή οποιασδήποτε γενικά παραθαλάσσιας τοποθεσίας η οποία μπορεί να είναι επιβαρυμένη με απορρίμματα και σκουπίδια.

Στη Λακωνία, το Λιμεναρχείο Γυθείου αναλαμβάνει πρωτοβουλία καθαρισμού της νήσου Κρανάης, μαζί με το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Γυθείου, την Παρασκευή 17/5, από τις 9:00 πμ έως τις 12:00 μμ. Επίσης, την Τετάρτη 29/5, από τις 9:00 πμ έως τις 12:00 μμ, θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της παραλίας Σελινίτσας, μαζί με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα